Vakuudellinen
velkakirja 7% korolla

Avaintiedot

  • Velallinen | Nordic Living Ab Oy
  • Korko| 7% p.a
  • Vakuus | ostettavat asunnot
  • Minimisijoitus | 5.000 €
  • Laina aika | 12 kk + 12 kk
  • Kerättävä pääoma | 800 000 €

TARJOUS: Jokaista sijoitettua 10.000€ kohden saa ylimääräisen
1000€ alennuksen mikäli ostaa asunnon ko. kohteesta

Lainatula rahalla Nordic Living Ab Oy ostaa Oulusta kaksi koy:tä, muuttaa ne as.oy:ksi ja myy suurimman ostan asunnoistasijoittajille ja loppukäyttäjille. Asuntoja on yhteensä 54 ja ne sijaitsevat Myllyojan ja Koivuvainion alueilla. Asunnot tullaan myymään noin 10.000 euroa alle markkinahinnan.

Näin teet sijoituksen:

1. Rekisteröidy täyttämällä lomake

2. Tunnistaudu omilla verkkopankki tunnuksilla

3. Lopuksi sijoittamaan

Tietoa riskeistä

Asuntosijoittaminen mielletään tyyppillisesti hyvin arvonsa säilyttäviksi sijoituskohteiksi. Historiallisten riskien ja tuottojen perusteella ei kuitenkaan voidan muodostaa odotuksia tulevaisuudesta. Sijoittajan on ennen sijoituspäätöksen tekemistä huomioitava, että kaikkeen sijoitustoimintaan sisältyy riskejä, eikä mikään sijoitsus ole täysin riskitön.

Sijoitusta harkitsevaa pyydetään ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustumaan huolellisesti tätä sijoituskohdetta varten laadittuun
riskikuvaukseen jossa kohdespesifit riskit on kuvattu yksityiskohtaisesti.

Sijoittajan tulee huomioida erityisesti seuraavat liikeseenlaskijan, liikeeseenlaskettavan arvopaperiinn ja sijoituskohteeseen liittyvät keskeiset riskit:

– Riski negatiivista muutoksista taloustilanteessa,
yhtiön operatiivisessa ympäristössä tai asuntoalan kilpailutilanteessa.

– Hankkeen myytävyyteen tai rahoitukseen liittuvät liittyvät riskit

– Lkoarionnamna, kstuauknailsiitntymväatkrsiuskuint., likviditeettiin ja

– Yhtiökumppaneihin ja näiden suorituskykyyn liittyvät riskit.

Oulu sijoituskohteena

Oulun kaupungissa asuu noin 205.000 asukasta, ja se on Suomen viidenneksi suurin kaupunki. Oululla on vakaa asema pohjoisen kärkikaupunkina sekä status teknologia-alaan satsaavana
”Pohjolan piilaaksona”.

Oulun yliopisto on maamme suurimpia noin 14.000 opiskelijaa. Opiskelijavetoinen kasvava Oulu on varma ja turvallinen, mutta
tuottoisa kaupunki asuntosijoituskohteeksi.

Uusimmassa heinäkuussa 2019 julkaistussa Pellervon taloustutkimuksen analyysissä Oulu sijoittui Suomen kolmanneksi parhaaksi asuntosijoituskaupungiksi.
Tutkimuksessa vertailtiin Suomen kaupunkeja arvonnousun, vuokratuoton ja alueellisten kehitystekijöiden perusteella.

Ostettavat kohteet

Ostettavia kiinteistöjä on kaksi. Myllyojan kiinteistö ostetaan elokuun loppuun mennessä ja Kaukovainion kiinteistö ostetaan kun puolet Myllyojan asunnoista on myyty kuitenkin viimeistään vuoden loppuun mennessä.
Yhtiömme tulee kilpailuttamaan oleellisimmat taloyhtiöiden palveluntarjoajista jonka tavoitteena on tuoda säästöjä taloyhtiöille. Tulemme myymään suurimman osan asunnoista loppukuluttajille ja asuntosijoittajille. Asunnon ostajat voivat halutessaan hyödyntää meidän verkostoa jos haluavat esim. tehdä pintaremonttia asunnossa tai myydä asunto eteenpäin.

Myllyoja

Oulun keskustaan on maksaa reilut 4 kilometriä. Myllyojan kiinteistö on rakennettu 1973 Oulun kaupunginn vuokratontille ja siinä on yhteensä 18 asuntoa josta
12 x 2 h + k (59m2- 60,5m2) ja 6 x 3 h + k (75,5m2), yhteensä m2 on 1.170.

Rakennus on tyydyttävässä kunnossa eikä välitöntä uusimis- tai korjaustarpeita ole. Tässä hissittömässä kolme kerroksisessa betenoielementti talossa on tasakattoa, 2 lasiset puukarmikunat, sekä kaukolämpö- Kättyövesiputket ovat kuparia ja viemärit muovia. Limanvaihto on painovoimainen koneellisella poistolla.

Tehtyjä remontteja ovat mm. vesikate uusittu ́96, ikkunojen kuunostus ja julkisivujen peruskorjaus ́97 sekä lämmönvaihdin on uusittu ́03.

Taloyhtiössä ei ole tulossa suurempia remontteja.

Huoneistot ovat hyvässä tai tyydyttävässä kunnossa. Asuntojen keittiöt on uusittu ́99, lisäksi useita kylpyhuoneita on peruskorjattu 2000 – luvulla. Kaikissa suonnoissa on oma parveke.

Tietoa vakuudesta

Lainatula rahalla Nordic Living Ab Oy ostaa Oulusta kaksi koy:tä, muuttaa ne as.oy:ksi ja myy suurimman ostan asunnoista sijoittajille ja loppukäyttäjille.

Asuntoja on yhteensä 54 ja ne sijaitsevat Myllyojan ja Koivuvainion alueilla. Asunnot tullaan myymään noin 10.000 euroa alle markkinahinnan.

Ostattavat asunnot toimivat lainan vakuutena. Tilanteessa jossa velallinen ei maksa korkojaan tai lainaansa takaisin on velkojilla oikeus myydä asunnot ja näin saada rahanssa takaisin. Asunnot on ostettu noin 40 % alle markkinahinnan, mikäli asuntoja myydään yksitellen vapailla markkinoilla.

Usein kysystyt kysymykset

Miksi lainaatte kallista rahaa?
Haluamme tarjota sijoittajille erillaisen tavan sijoittaa kiinteistöihin lyhyellä aikavälillä. Hyödymme kun kartotamme asiakas kuntaa.

Miksi myytte asunnot alle markkinahinnan?
Meille ratkaisevaa on nopeus. Asuntoja on paljon ja haluamme myydä ne nopeasti. Lisäksi pystymme näin tarjoamaan asuntosijoittajille varteenotettavan sijoitusmahdollisuuden.

Miksi ette pidä asuntoja itsellänne?
Tulemme pitämään osan asunnoista itsellämme, mutta kaikkien asuntojen pitäminen on meille hajautus mielessä liian riskialtis.

Mitä tapahtuu jos lainaa ei makseta takasin?
Asunnot toimivat tämän velkakirjan vakuutena. Tässä tilanteessa sijoittajilla on oikeus myydä vakuus eli asunnot. Asuntojen myynnillä saaduilla varoilla maksetaan sijoittajille.

Näin velkakirjasijoitus toimii:

1. Sijoittajat merkitsevät velkakirjan

2. Rahoilla Nordic Living ostaa kiinteistöt

3. Nordic Living myy asunnot yksitellen

4. Korko ja pääoma maksetaan takaisin sijoittajille

Nordic Living -
a pleasant living